Gastronomia

Al Dente

Włoskie bistro z makaronami, sałatami, ciastami i rzemieślniczymi lodami robionymi we własnym laboratorium. Oferowane są śniadania, luncze, obiady i kolacje w przystępnych cenach.

Jednostki własne
1, Warszawa, ul. Słomińskiego 5

 

c700x420

 

Dla franczyzobiorcy:

  • dostarczamy makarony i sosy importowane z Włoch;
  • produkujemy lody rzemieślnicze we własnym laboratorium;
  • sugerujemy dostawców pozostałych produktów takich jak kawa i herbata;
  • współpracujemy przy tworzeniu menu;
  • współpracujemy przy kalkulacji kosztów i cen detalicznych;
  • przekazujemy wszelkie standardy związane z lokalem;
  • wspieramy w procesie adaptacyjnym lokalu;
  • przekazujemy know-how i standardy operacyjne w zakresie prowadzenia i zarządzania biznesem restauracyjnym;
  • oferujemy pakiet profesjonalnych szkoleń;
  • zapewniamy bieżące wsparcie restauratora w prowadzeniu działalności (marketing i reklama, działania pro-sprzedażowe, rozwiązania prawne, podatkowe, IT, zakupowe).

Suma inwestycji

Całość od 120 tys. zł do 200 tys. zł. W tej cenie lokal pod klucz.

Podstawowe wymagania sieci

  • minimalna powierzchnia lokalu to 60 mkw (sugerowana 60 – 120 m2);
  • lokal z bezpośrednim wejściem z ulicy lub w centrum handlowym;
  • wskazana możliwość rozmieszczenia ogródka letniego;
  • lokal w centrum miasta, przy ulicach handlowych, przy dużych osiedlach lub w galeriach handlowych;
  • od franczyzobiorcy nie wymagamy doświadczenia w gastronomii.
Kontakt
Aldente Bistro ul. Spółdzielców 3 30-682 Kraków 730 146 775 12 655 55 95 restauracja@aldentebistro.pl

Źródło: Al Dente

Be Sociable, Share!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *